Arlanet thuis in The Internet of Things (IoT)

Arlanet, gevestigd aan de Oude Blaauwweg, is een vooruitstrevend software bedrijf gespecialiseerd in innovatieve software, e-commerce en IoT. Met een groot team van ontwikkelaars wordt in ontspannen sfeer dagelijks gewerkt aan zowel de voor als de achterkant van de software. Daarnaast is Arlanet gecertificeerd partner van een aantal bekende merken zoals Microsoft.

Een van de revolutionaire ontwikkelingen waar Arlanet de laatste hand aan legt is een zogenaamde ‘LoRa’ oplossing. In Jip en Janneke taal, een zender die zich bevind op onze welbekende PTT toren die de gehele Zaanstreek van dekking voorziet voor als het om IoT gaat, oftewel het Internet of Things. Wat weer zoveel betekend als mogelijkheden om bijvoorbeeld van afstand draadloos LED lampen te bedienen, machines op de productievloer door te meten of bezoekers van een evenement tracken. Op de foto is bijvoorbeeld te zien hoe een aantal LED lampen van afstand wordt bediend en qua kleur kan worden aangepast.

Met Arlanet is de van oorsprong industriële Zaanstreek is na de windmolens en de fabrieken klaar voor de volgende revolutie!

BACK