ATN HOUDT WEDEROM INBREKERS AAN DANKZIJ INTELLIGENTE CAMERA’S

Dankzij de aanwezigheid van intelligente camera’s zijn twee inbrekers op heterdaad betrapt tijdens hun poging tot inbraak bij een bedrijfspand aan de Dwarstocht in Zaandam.  Door snel handelen van ATN Beveiliging (dat ook Molletjesveer en Noorderveld beveiligt) en de effectieve  samenwerking met de politie zijn beide verdachten binnen enkele minuten aangehouden.

Slimme camera’s
Een bedrijf aan de Dwarstocht heeft het buitenterrein voorzien van slimme camera’s gecombineerd met audio. Toen de centralist van ATN een video alarmmelding ontving van de camera was er direct live-verbinding met de locatie.  Via de camera observeerde de centralist  het terrein waarbij hij twee verdachte personen signaleerde.  Met behulp van de luidspreker konden de verdachten direct worden toegesproken door de beveiliging en is hen gesommeerd het terrein te verlaten. Aangezien deze aanwijzing niet werd opgevolgd is de mobiele surveillance en politie aangestuurd.  Dankzij de effectieve samenwerking tussen ATN en de politie zijn binnen enkele minuten beide verdachten aangehouden.

Nieuwe manier van camerabeveiliging opnieuw bewezen effectief
De aanhouding volgt op een reeks eerder behaalde successen met intelligente camera’s. Deze nieuwe manier van camerabeveiliging is, mede dankzij deze aanhouding, opnieuw bewezen effectief.

BACK