BIJEENKOMST ZON (VNZP EN ZON)

Op 18 november 2010 is het Zaanse Ondernemers Netwerk (ZON) opgericht. Met als doel om de belangen van ondernemers in de regio beter te behartigen. Leden van het Vrouwennetwerk Zaanstad Plus zijn lid van ZON. Jantine Konijn is vanaf de start betrokken bij ZON, eerst als regiomanager namens MKB Nederland en tegenwoordig als projectmanager vanuit haar eigen bedrijf waarbij ze het dagelijks en algemeen bestuur ondersteunt.

Jantine Konijn komt op 18 maart om 19.30 uur bij Brevent in Zaandam een inspirerend verhaal houden over wat ZON onderneemt en wat lobbyen inhoudt. ‘Ondernemers geven de Zaanstreek kleur en vormen de ruggengraat van de regionale economie en werkgelegenheid. Maar regelmatig hebben bedrijven te maken met situaties die het zakendoen bemoeilijken. ZON wil waar mogelijk knelpunten wegnemen en het Zaanse ondernemersklimaat verbeteren. De verbinding zoeken om de kracht van het MKB te laten groeien.’

Bij Brevent zal Jantine vertellen over haar werk als lobbyist bij ZON, over aanbestedingen, over de wijkeconomie in Zaanstad en de rol van ZON. Aan bod komt bijvoorbeeld het project Poelenburg-Wijkeconomie. ‘Het was een moeizaam proces maar met kleine stappen boek je een resultaat.’ Voorzitter Jan Folkerts en vice-voorzitter Peter Bottelier zijn ook aanwezig om het verhaal aan te vullen en vragen te beantwoorden.

Het Vrouwennetwerk Zaanstad Plus organiseert elke maand een interessante bijeenkomst voor haar leden. Ondernemende vrouwen kunnen als introducé vrijblijvend een avond bijwonen om te ontdekken of het VNZP ook bij hen past. Aanmelden voor de VNZP bijeenkomst met ZON op 18 maart is mogelijk tot 14 maart via http://www.vnzp.nl/zon/.

BACK