CAREBO TEXTIELDRUKKERIJ EN BORDUURATELIER BESTAAT 25 JAAR

OPEN DAG OP 8 APRIL

T-shirts van Volendamse zangers, werkkleding, tassen en allerhande relatiegeschenken. Je kunt het zo gek niet bedenken of Carebo bedrukt het. De Zaanse onderneming van Hendrik en Machteld Bos behoort na 25 jaar tot de Top-5 van textieldrukkerijen en borduurateliers van Nederland. ‘Terwijl we ooit met niks zijn begonnen.’ Op 8 april organiseren zij een open dag voor een ieder die geïnteresseerd is om eens te komen kijken.

In 1991 bouwt Hendrik Bos met zijn vader van een halve volkswagenautostoel, hout, plaatmateriaal en een oude stofzuiger de eerste Carebo-drukpers. Met succes. Want na een half jaar bedrukken van shirts op een zolderkamertje, werd er al snel grotere werkruimte gezocht.

Trots
‘We zijn trots dat we een kwart eeuw later een geweldig team van 12 medewerkers hebben en een prachtig pand van 2.000 vierkante meter. Waarbij we met verschillende, moderne druktechnieken topproducten leveren’, vertelt Machteld, de Zaanse zakenvrouw van 2015. ‘Onze sterke punten zijn kwaliteit, klantvriendelijkheid en snelle levertijden.

Open dag
Op vrijdag 8 april organiseert Carebo een open dag. ‘Ons jubileum is een leuke aanleiding om iedereen eens toe te laten in onze drukkerij en het borduuratelier’, vertelt Machteld Bos. ‘We hebben inmiddels drie zeefdruk volautomaten. Die kunnen maximaal 8, 10 of 12 kleuren drukken. Maar ook onze borduurmachines en digitale printers laten we die dag graag zien. Het is heel leuk werk.’

BACK