ATN Beveiliging een vertrouwd gezicht voor de collectieve beveiliging in Wormerveer.

Rein van der Toorn een vertrouwd gezicht van ATN Beveiliging.

In de afgelopen jaren heb ik contacten onderhouden met verschillende ondernemers in de regio Wormerveer. Voor wie mij nog niet kent, mijn naam is Rein van der Toorn en 15 jaar werkzaam bij ATN Beveiliging. Voor de Regio Wormerveer ben ik het aanspreekpunt voor alle collectieve en individuele beveiligingsvraagstukken.

Door de recente samenvoeging van de twee industrieverenigingen is collectiviteit en samenwerking nog belangrijker geworden. Voor Wormerveer zijn we actief deelnemer van de vereniging en ben ik zelf sterk betrokken bij de beveiligingsvraagstukken en het KVO.

Dus een mooi moment om voor het collectief en de vereniging BVNM samen de schouders er onder te zetten. Het is ATN Beveiliging en mij persoonlijk er alles aan gelegen er een succes van te maken. Dit kan alleen met u als ondernemer op het park om samen de veiligheid en collectiviteit naar een hoger niveau te tillen. De voordelen van de collectiviteit zijn voor u als individuele ondernemer financieel en voor iedereen de algehele veiligheid.

Om dit toe te lichten en samen met u een individueel plan te maken wat overeenstemt met de collectieve gedachten kom ik graag bij u op bezoek.

Rein van der Toorn

ATN Beveiliging

rein.vd.toorn@atn.nl

kvo_logo-176x300

Commissieleden KVO

Peter van den Top – voorzitter
Anke Kars – secretaris
Daniëlle Swart  – Gemeente Zaanstad
Damiën Postma / Jeroen Meeldijk – Politie Zaanstreek-Waterland
Remie Lutter – Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland (Brandweer)
Rein van den Toorn – ATN Beveiliging
Dick Hofstra – ProPark
Theo Koning – lid
John Lemmers – lid

BACK