Stichting Saenz

Een van de wapenfeiten van de commissie Duurzaam is de oprichting van de stichting Saenz. Deze stichting heeft tot doel om een eigen, lokale energiemaatschappij op te richten. Het wordt een coöperatie, waar alle leden een gelijke stem in hebben en waarmee duurzaam, lokaal en onafhankelijk energie wordt geproduceerd, gebruikt en op termijn verkocht. Bezoek de site voor meer informatie over de strategie vanSaenz en meld je meteen aan als geïnteresseerde.

Saenz_logo

Nog geen lid van energiecoöperatie SAENZ?

SAENZ is een energiecoöperatie van, vóór en door bedrijven in de Zaanstreek die zijn oorsprong heeft vanuit het bedrijventerrein Noorderveld-Molletjesveer (BVNM).
Inmiddels ondersteunt SAENZ ook de duurzaamheidswerkgroepen van andere bedrijvenverenigingen in de Zaanstreek.

SAENZ is geen commercieel bedrijf. De hoofddoelstelling is de ondersteuning en ontzorging van bedrijven bij duurzaamheidsvraagstukken.

Het gezamenlijk inkopen van elektra en gas is onze kerntaak. Het bestuur van SAENZ laat zich hierbij adviseren door een aantal toonaangevende bedrijven (leden) die een groot belang hebben bij gunstige tarieven.

Voor het jaar 2022 is al in 2020 ingekocht en de tarieven zijn ten opzichte van de huidige marktprijzen dus zeer gunstig.

Als uw energiecontract afloopt neem dan contact op met SAENZ! Geheel vrijblijvend wordt dan een vergelijkingsberekening gemaakt.

Informatie vindt u op de website www.saenz.nu. U kunt ook contact opnemen via info@saenz.nu

BACK