GROOT VERKIEZINGSDEBAT (ZON)

Uitnodiging 12 Maart – Groot Verkiezingsdebat voor ondernemend Zaanstad

Op 19 maart a.s. zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Een belangrijk moment voor ondernemers! Gemeenten hebben immers grote invloed op het lokale ondernemersklimaat. Wat gaat u stemmen? Welke partij in Zaanstad komt het beste op voor het ondernemersbelang, voor de motor van de lokale economie? Hoe denken de lijsttrekkers o.a. over bereikbaarheid, de Zaanse industrie maar ook de detailhandel?

Ongetwijfeld bent ook u benieuwd met welke wapenfeiten de verschillende partijen ondernemers aan zich willen binden.

Daarom organiseert ZON en haar achterban i.s.m. Bouwend Nederland en Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner het grote verkiezingsdebat.

Op 12 maart kunt u hen zelf aan de tand voelen tijdens een politiek debat in de Raadzaal op het Stadhuis van Zaanstad.   Het debat staat onder leiding van Hans Luiten. Hans heeft een zeer ruime ervaring als bestuurder. Hij was stadsdeelvoorzitter in Bos en Lommer en wethouder in Zaanstad. Hij was portefeuillehouder voor de Stadsregio Amsterdam en bestuurder van onder meer de Zaanse Schans. Tegenwoordig is hij zelf ondernemer van de Geschiedenis Akademie en in die rol leidt hij verschillende debatten. Wij garanderen geen lange verhalen, maar snelle reacties op scherpe stellingen en veel interactie.

Programma:
19.00 uur – Aanvang met koffie en thee
19.30 uur – Welkomstwoord namens dagvoorzitter Hans Luiten en kort interview voorzitter ZON – Jan Folkerts
19.35 – 20.00 uur – Introductie partijen en lijsttrekkers d.m.v. pitch: Wat doet uw partij voor ondernemers en de economie?
20.00 uur – Interactief debat tussen politiek en ondernemers. Wat willen de partijen de komende periode doen aan de hoge regeldruk? Wat doen we aan de bereikbaarheid van Zaanstad? En hoe maken we het vestigingsklimaat van Zaanstad aantrekkelijk? Hoe creëren we een vitale stad?
Thema’s o.a.:
* Economie en innovatie
* Bereikbaarheid
* Gemeentelijke dienstverlening, lokale lasten- & regeldruk
* Bedrijventerreinen en winkelcentra
21.00 uur – Borrel

Locatie: Gemeente Zaanstad, Stadhuisplein 100, 1506 MZ Zaandam

Bekijk hier de bereikbaarheid en parkeermogelijkheden. 

Aanmelden kan via secretariaat@zonvooru.nl.

Heeft u een specifieke vraag voor de lijsttrekkers? Dan kunt u dat ook bij ons opgeven viasecretariaat@zonvooru.nl.
Na afloop is er een netwerkborrel!

Graag tot 12 maart!

BACK