INFORMATIEAVOND TIJDELIJKE VERKEERSMAATREGELEN TRAJECTONDERHOUD N246 – N244 IN MARKENBINNEN

De provincie Noord-Holland organiseert op dinsdag 5 juli een informatieavond over de tijdelijke bereikbaarheidsmaatregelen tijdens het groot onderhoud aan de N246 – N244 tot Alkmaar.

Tijdens de avond presenteert de provincie de actuele stand van zaken van de reconstructies van de Provincialeweg, waaronder het geheel vernieuwen van de Beatrixbrug en de Kogerpolderbrug. De werkzaamheden starten in 2018 en duren ongeveer een jaar.

Programma

Vanwege de te verwachten belangstelling geeft de provincie twee keer dezelfde presentatie. Tijdens de aansluitende informatiemarkt is er gelegenheid om vragen te stellen. De informatieavond duurt van 9.00 uur (inloop) tot 21.00 uur, en wordt gehouden op de locatie Fort Markenbinnen, Provincialeweg 9 in Markenbinnen. De presentaties zijn van 19.15 tot 19.45 uur en van 20.00 tot 20.30 uur.

Belangen en wensen omgeving

Met enquêtes, persoonlijke gesprekken en inloopavonden heeft de provincie de belangen, wensen en bezwaren van bewoners en bedrijven uit de omgeving verzameld. Deze informatie is gebruikt bij het uitwerken van de plannen voor de tijdelijke bereikbaarheidsmaatregelen en de reconstructies van de Provincialeweg. Deze plannen  worden tijdens de informatieavond toegelicht

BACK