abs

ABS Holland b.v.
Jonge Voolweg 7
1521 RH  Wormerveer, NL

Tel.   +31(0)75 642 1304
Mob: +31(0)613 311 696

info@absholland.nl

www.absholland.nl/

Bij ABS Holland is het één en al LED wat de klok slaat. De Light Emitting Diode (LED) is immers aan een razendsnelle opmars bezig. In allerhande apparaten zoals tv’s, telefoons en camera’s zien we de led verwerkt om zijn bijzondere eigenschappen. Maar in één toepassingsgebied excelleert de diode in deze energiebewuste tijden: Ledverlichting.

In deze sector vindt u in ABS Holland een professioneel adviseur voor al uw vragen over toepasbaarheid, installatie, levering en onderhoud van ledlampen en led-armaturen. Wij richten ons met name op bedrijven, kantoren, scholen, semi-overheidsinstellingen, zorginstellingen en andere grootgebruikers van licht.

Ons technische team heeft voor iedere bestaande installatie een energiezuinige led-oplossing voorhanden. Soms met de nodige aanpassingen aan de aanwezige armaturen, maar in veel gevallen ook door een directe plaatsing van de nieuwe led-lampen in uw reeds bestaande behuizing. Iedere denkbare aanpassing is in deze mogelijk.

Als u denkt over led, is ABS Holland úw vraagbaak. Neemt u eens vrijblijvend contact met ons en stap in de revolutie die ledverlichting heet!

ABS Holland op sociale media

BACK