Bouwbedrijf Van der Gragt BV
Samsonweg 20
1521 RC Wormerveer

075-6871851
http://www.vdgragt.nl

Openingstijden:
Maandag: 07:00 – 17:00 uur
Dinsdag: 07:00 – 17:00 uur
Woensdag: 07:00 – 17:00 uur
Donderdag: 07:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 07:00 – 17:00 uur
Zaterdag: n.v.t.
Zondag: n.v.t.

Van der Gragt heeft zich, als regionaal opererende aannemer, geprofileerd als ontwikkelende bouwer. U vindt in ons een sterke, risicodragende ontwikkelaar en bouwer van woningen en utiliteitsgebouwen. Onze opdrachten komen vaak tot stand op turn-key basis of in bouwteam, waarbij de gecombineerde kennis van ontwikkelen en bouwen u als opdrachtgever veel meerwaarde biedt.

Ook in onderhoud en renovatie zijn wij actief. Wij zijn onze klanten graag van dienst met klachtenonderhoud tot meer – of minder – ingrijpende verbouwingen.

Bij ons vindt u de kenmerkende Zaanse nuchterheid. Wij ontwikkelen marktconform en bouwen efficiënt en zorgvuldig. Uiteraard met oog voor detail, geboren uit liefde voor het vak en uiteraard altijd: gericht op kwaliteit. Onze onderhoudsafdeling is een sterk service-gerichte organisatie die u deskundig adviseert en de zorg voor uw vastgoed uit handen neemt.

Wij, van Van der Gragt, vinden goede relaties van het grootste belang. Veel van onze klanten zijn dan ook vaste klanten. Maar dit geldt ook voor onze onderaannemers en leveranciers. De juiste partners en goede betrokkenheid zijn een voorwaarde voor het leveren van een goed product.

Van der Gragt op sociale media

BACK