FotoFlits BV
Soldaatweg 42 – 44
1521 RL Wormerveer

0031(0)75-6841742

info@fotoflits.com
http://www.fotoflits.com

Openingstijden:
Maandag: 9:00 – 17:00
Dinsdag: 9:00 – 17:00
Woensdag: 9:00 – 17:00
Donderdag: 9:00 – 17:00
Vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag: Soms open, kijk hiervoor op onze website of zie onze Facebook pagina!
Zondag: Gesloten

FotoFlits is een familiebedrijf gespecialiseerd in het inrichten van studio’s voor fotografie-, video- & TV-werkzaamheden. Sinds 1989 is FotoFlits uitgegroeid tot een begrip in de foto- & videowereld. Onze ervaring in deze materie heeft er toe geleid dat wij uitsluitend werken met de beste merken. Dankzij deze combinatie is succes gegarandeerd. Ook hebben wij ervoor gekozen om o.a. importeur van gerenommeerde merken te worden. Deze geselecteerde merken staan voor betrouwbaarheid en degelijkheid. Dit samen met onze expertise resulteert in de garantie dat uw ideeën door ons worden verwezenlijkt in succesvolle oplossingen.

Voor iedere beschikbare ruimte hebben wij de beste oplossing. Of deze nu een paar m2 op een zolder is of dat het gaat om een loods van vele honderden vierkante meters, FotoFlits is uw partner! FotoFlits beschikt over een ruime voorraad artikelen & reserve onderdelen hierdoor is een snelle levering mogelijk. Ook beschikken wij over een eigen technische dienst zodat er ook in geval van nood, snel & vakkundig gehandeld kan worden.

Of u nu op zoek bent naar een flitsset, camerstatief, een complete Video- / TV-studio of fotostudio met green-screen, egg-walls, railsysteem, etc. dan heeft FotoFlits voor u de oplossing! De sfeervol ingerichte showroom / winkel van FotoFlits bevindt zich in de Zaanstreek onder de rook van Amsterdam. Op deze locatie staat niet alleen de koffie voor u klaar, maar kunt u ook de artikelen zien, ruiken en voelen of desgewenst uitproberen in de demo-studio. Natuurlijk staat het team van FotoFlits u graag met raad en daad terzijde.

Wij zijn er voor u!

Het FotoFlits Team

indevingers.nl op sociale media

BACK