miller digital

Miller Digital
Samsonweg 134
1521 RM Wormerveer

075 616 7753
084 229 6397
info@millerdigital.nl
http://www.millerdigital.

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 18:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Miller Digital is een fullservice internetbureau dat sinds 2008 maatwerk oplossingen biedt voor een diverse groep klanten. Wij bestaan uit een enthousiast en dynamisch team van specialisten op het gebied van websites, webshops, vormgeving en online marketing. Ons expertises bestaan uit een mix van vormgeving, development, online strategie en optimalisatie. Wij denken intensief mee met de klant en de doelen die zij voor ogen hebben. Wij zijn graag een strategische partner die elke uitdaging aangaat en de beste resultaten wil behalen.

Onze eigenschappen
Bij Miller Digital willen wij graag net dat éxtra stapje zetten om ervoor te zorgen dat onze klanten helemaal tevreden zijn. Hierdoor onderscheiden wij ons van onze concurrenten door onderstaande eigenschappen:

WordPress: Omdat steeds meer bedrijven ervoor kiezen om een website in WordPress te laten bouwen hebben wij ons hier enkele jaren geleden op gespecialiseerd. Miller Digital is een WordPress bouwer die graag de vormgeving evenals de techniek van je website aanpakt. De mogelijkheden zijn eindeloos, is het budget of de behoefte laag dan kan een standaard theme volstaan of wij kunnen een speciaal voor jouw ontwikkeld theme maken. Zo zijn wij de partner voor alle bedrijven, groot en klein.

Maatwerk: Wij combineren ervaring en een beproefde methodiek met flexibiliteit en creativiteit. Hierdoor kunnen wij voor elk probleem of uitdaging de juiste oplossing vinden. Dit zorgt ervoor dat de juiste doelgroep van een website of -shop optimaal bereikt worden en een perfecte online gebruikerservaring heeft. Door onze maatwerk oplossingen te realiseren kunnen onze klanten zich onderscheiden van hun concurrenten en zich optimaal positioneren.

‘Ontzorgen’: Wij willen dat samenwerken met ons voelt alsof je in een warm bad terecht komt. Wij zijn er om voor elk bedrijf een perfecte totaaloplossing te realiseren, maar ook om de zorgen die hierbij komen kijken uit handen te nemen. Wij begeleiden het gehele traject zodat helder is wat er van iedereen verwacht wordt.
Communicatie: Bij ons zijn de communicatielijnen kort. Wij vinden nauwe betrokkenheid belangrijk bij het project en het proces dat hierbij komt kijken. Door het combineren van onze kennis en ervaring met de expertise van de ondernemer kunnen we de mooiste en best presterende projecten realiseren.

Ervaring: Sinds 2008 hebben we al veel bedrijven en ondernemers geholpen bij het verwezenlijken van hun online ambities. Hierdoor hebben wij een gedegen inzicht in verschillende markten gekregen en kunnen wij goed inspelen op veranderingen en ontwikkelingen.

Strategische partner: Bij het bedenken van de beste oplossingen voor onze klanten kijken wij niet alleen naar de wensen van de klant, maar ook naar de doelen en strategie die de klant voor ogen heeft. Wij kunnen de klant adviseren over de juiste oplossingen die mogelijk zijn en het gewenste doel kunnen bereiken. Wij staan voor elk soort bedrijf of ondernemer klaar om samen te komen tot de perfecte oplossing en het bedrijf naar een hoger niveau te brengen.

Shopware Partner: Wij gebruiken het platform dat Shopware ons biedt om voor onze klanten een e-commerce oplossing te realiseren die hun online wensen en doelen naar een hoger niveau tilt. Onze developers zijn in staat om maatwerk koppelingen met diverse systemen te bouwen, maatwerk functionaliteiten en plugins toe te voegen aan Shopware en het thema precies zo in te richten als vereist voor dit project. Hierdoor kunnen wij persoonlijke en geavanceerde oplossingen verwezenlijken.

Meer weten? Kom vrijblijvend langs voor een kop koffie en een kennismaking in Wormerveer, of neem contact op via info@millerdigital.nl.

Miller Digital op sociale media

kantoor

BACK