Singeling BV
Vrijheidweg 37
1521 RP Wormerveer

Openingstijden:
Maandag: 7:30-16:15
Dinsdag: 7:30-16:15
Woensdag: 7:30-16:15
Donderdag: 7:30-16:15
Vrijdag: 7:30-14:30
Zaterdag:
Zondag:

Geen las te lastig! Singeling B.V.

Waar een ander het bijltje zou neerleggen, gaan wij verder. Wij zoeken naar organisaties welke onze visie delen: succes wordt bereikt met constante verbetering en innovatie. Samenwerking zodat u als onze enthousiaste klant en wij als uw betrouwbare leverancier samen zo effectief mogelijk kunnen produceren staat bij ons hoog in het vaandel. Als familiebedrijf met ruim 75 jaar ervaring zijn wij ons er sterk bewust van dat lange termijn relaties het meest lonen. Wij kijken met u mee om er voor te zorgen dat beide partijen van het werk kunnen genieten en hier succes mee kunnen behalen.

Singeling wordt het meest gewaardeerd door zijn kennis en kunde, openheid en hoge kwaliteit van zijn producten. Branches waarvoor wij voornamelijk ontwikkelen:

Machine- & apparatenbouw
Reparatie en onderhoud
Design producten
Electra & Communicatie
Recreatietechniek
Inrichting & decoratie
Utiliteitsbouw, woningbouw & ander vastgoed
Constructie
Standbouw
Sport & Vrije tijd
Reclame
Medische benodigdheden
Infratechniek
Offshore & Zware industrieën

Onze hoofdactiviteiten zijn:

Lasersnijden
Plaatwerk
Lassen

Onze productieprocessen zijn uiterst modern en een hoogwaardig kwaliteitssysteem zorgt er voor dat al onze geleverde producten kunnen voldoen aan de belangrijkste ISO en NEN normen.
De engineers maken van uw producten 3D modellen zodat u vooraf kunt zien hoe uw product eruit zal gaan zien. Wanneer uw zelf uw engineering uitvoert helpen wij u graag met het afstemmen van uw systemen zodat de hoogste kwaliteit en korte doorlooptijd gegarandeerd worden.

Naast dat wij goed voor onze werknemers zorgen, onder andere door veilig werken (VCA) is Singeling een ISO 9001 gecertificeerd. Per medio 2018 zullen wij ook ISO 3834 en EN 1090 in executieklasse 3 gecertificeerd lasbedrijf zijn. De EN 1090 is dé Europese norm voor het vervaardigen van staalconstructies en aluminium constructiewerk. Van orderacceptatie tot productafgifte uw laswerk voldoet gegarandeerd aan de hoogste kwaliteitsnormen.

BACK