Matchmaker voor bedrijven; eenvoudig van overtollige zaken afkomen

Vaak zit er niets anders op dan overtollige zaken als vaten, pallets, dozen, apparaten af te voeren als afval. Met de Matchmaker maken bedrijven eenvoudig nieuwe contacten met andere bedrijven die deze spullen en materialen ophalen. Dit kan geld opleveren of geld schelen in de afvalkosten.

De Matchmaker brengt actief de aanbieder met de vrager bij elkaar. De partijen worden bij elkaar gebracht op soort restmateriaal en op de hoeveelheid. Zo heeft u alleen te maken met partijen die een groot gedeelte of de hele partij van uw restmaterialen of producten overnemen. Per 2 weken krijgen de aanbieders van reststromen een overzicht van vragers van restmaterialen. De aanbieder kan dan contact zoeken met de vrager. Men gebruikt de Matchmaker door een formulier in te vullen. Dat kost nog geen 5 minuten tijd. Als er iets wordt ingevuld, gaat de Matchmaker aan de slag!

De Matchmaker is gratis en onderdeel van onderzoek mogelijk gemaakt door de provincie Noord-Holland. U vindt de Matchmaker op www.afvalkring.nl

BACK