Regio College Zaandam zoekt stageplaatsen

Het Regio College Zaandam is op zoek naar geschikte stageplaatsen voor de opleiding Ondersteunende Administratie Beroepen (niveau 2). De studenten bieden graag hun diensten aan. Zij kunnen u extra ondersteuning bieden bij verschillende administratieve werkzaamheden. Het betreft een tweejarige opleiding waarbij de studenten kunnen kiezen uit de richting: Medewerker secretariaat en receptie en Medewerker (financiële) administratie. In het  eerste jaar bestaan de werkzaamheden uit: het verzorgen van de post, beheren van een agenda, telefoneren, bezoekers ontvangen, administratieve gegevens controleren en invoeren, archiveren, voorraden bijhouden, ontvangen en verzenden van goederen, verwerken interne reserveringen m.b.t.  apparatuur en catering. Voor de tweede jaar studenten komt daar nog bij: zakelijke correspondentie (secretarieel), sorteren/controleren/coderen boekingsstukken en invoeren financiële gegevens (financieel). Een aantal studenten doet de opleiding in één jaar i.p.v. twee jaar.

Wanneer?
In het eerste jaar gaan de studenten van 6 februari 2017 t/m 23 juni 2017 op stage, voor twee dagen per week (afhankelijk van de klas op maandag/dinsdag of donderdag/vrijdag). De stage start en eindigt met een hele week stage (blokstageweek). De stageperiode voor het tweede jaar start op 14 november 2016 t/m 16 juni 2017 (deze is dus reeds gestart). Het betreft ook een stage voor twee dagen per week (afhankelijk van de richting op dinsdag/woensdag of woensdag/donderdag). Naast de eerste en laatste week blokstage hebben de studenten nog een blokstageweek van 13 maart t/m 17 maart 2017.

Vanuit school worden de studenten drie keer per periode bezocht. De studenten hoeven alleen een stageverslag voor het vak Nederlands te maken en hebben verder geen opdrachten. Mocht u een stageplaats willen aanbieden, neemt u dan contact op met Het Regio College, zij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

De contactpersoon is:

Marion Meijer-Janson
Stageconsulente Ondersteunende Administratieve Beroepen niveau 2
Telefoonnummer: 06-28190378
mmeijer-janson@regiocollege.nl

foto: Regio College

BACK