Op 15 januari 2018 start Reimert Bouw en Infrastructuur met de werkzaamheden voor Revitalisering Molletjesveer Fase 2. Deze werkzaamheden zijn nodig omdat de riolering en de verharding op het bedrijventerrein toe zijn aan onderhoud. De nieuwe verharding zal de omgeving weer een frisse uitstraling geven.

Wat gaan zij doen?

Op deze wegen wordt de bestaande riolering vervangen en nieuwe verharding aangebracht:

– Industrieweg (36 t/m 122)

– Nijverheidsstraat (16 t/m 23)

– Handelsweg

– Fabriekweg

– Laboratoriumweg

– Loodsweg

Op deze wegen vernieuwen zij de verharding:

– Kantoorweg (1 t/m 7)

– Molletjesveer

Wat betekent dit voor u?

Tijdens riolerings- en asfaltwerkzaamheden zijn bedrijven maximaal 2 opeenvolgende dagen niet bereikbaar. Gedurende de volledige uitvoering zijn bedrijven maximaal 5 dagen niet bereikbaar. De werkzaamheden in Fase 2A starten pas wanneer Fase 1A tot aan de Laboratoriumweg weer bereikbaar is. Om ervoor te zorgen dat ondernemers toch zoveel mogelijk bereikbaar zijn, voeren zij de werkzaamheden in fases uit en creëren zij waar mogelijk alternatieve routes.

Hier vindt u een faseringstekening met uitvoeringsdata.

De ondernemers in het gebied ontvangen voor aanvang van hun fase nog een gedetailleerde brief over de werkzaamheden en welke dagen het bedrijf niet bereikbaar is.

Heeft u vragen of meldingen met betrekking tot de bereikbaarheid van uw bedrijf? Neem dan contact op met omgevingsmanager of kom langs op de informatieavond.

Tijdens de werkzaamheden doen wij er alles aan om hinder en overlast actief tot een minimum te beperken. Wij waarderen uw begrip hiervoor.

Hoe communiceren zij tijdens de uitvoering?

Om ervoor te zorgen dat u altijd op de hoogte bent van onze planning en fasering zet het bedrijf de Reimert Omgevingsapp in. Hierop vindt u alle informatie over de werkzaamheden.

Scan onderstaande QR-code(s) om de app gratis te downloaden of zoek op Reimert in de AppStore of Google Play.

Bij vragen of meldingen kunt u ook contact opnemen met onze omgevingsmanager Marissa Adelaar.
06 – 53 47 93 81
madelaar@ruim.nl

BACK