UITBREIDING ST VAN DEN BRINK BV IN WORMERVEER

Onlangs is er in Wormerveer overeenstemming bereikt met de buren van St van den Brink BV over de aankoop van het pand aan de Samsonweg 2 in Wormerveer. Na ruim een halfjaar onderhandelen zijn ze best wel trots dat het gelukt is om deze transactie succesvol af te ronden. Met deze aankoop zal St van den Brink het volledige logistieke centrum aan de Samsonweg in Wormerveer in eigendom krijgen. Al met al bijna een verdubbeling ten opzichte van de huidige grootte van het pand aan de Samsonweg.

Een mooie maar ook noodzakelijke uitbreiding meent de directie. Dankzij de gestage groei van het Transportbedrijf en met name de logistieke dienstverlening die daarmee samenhangt waren ze dringend op zoek naar meer opslagmogelijkheden. Met deze uitbreiding zijn ze er in geslaagd om de opslagcapaciteit voor Zaanstad en omgeving verder uit te breiden. De eigendomsoverdracht was op 1 augustus 2016. De aanpassingen aan het gebouw en het plaatsen van nieuwe magazijnstellingen hebbben reeds eerder plaatsgevonden.

De huidige gebruiker van het pand, Interster international B.V.  blijft een groot gedeelte van de kantoren en één opslaghal van St van den Brink BV huren, wat dat betreft blijven ze goede buren van elkaar.

BACK