WERKZAAMHEDEN ZUIDELIJKE RIJBAAN N203 TE WORMERVEER

De provincie Noord-Holland werkt aan het verbeteren van de veiligheid en de doorstroming van de Provincialeweg N203 te Wormerveer. De noordelijke rijbaan gaat bijna weer open. Vanaf 5 maart tot en met begin april 2016 vinden de werkzaamheden plaats aan de zuidelijke rijbaan (Krommenie richting Zaandijk). Het verkeer moet rekening houden met omleidingen en langere reistijden.

Omleidingsroute

Lokaal verkeer vanuit Krommenie richting Zaandijk wordt omgeleid via de Kerkstraat en doorgaand verkeer rijdt via de N246. De aansluitingen van de N203 vanuit de richting Zaandam naar de Lindenlaan en Paul Krugerstraat zijn open. Vanaf begin april zijn beide weghelften van de N203 weer open. Tot half mei moet het verkeer wel rekening houden met rijbaanwisselingen op de N203 vanwege afrondende werkzaamheden aan de fietstunnel.

Verkeerssituatie (brom-)fietsers

De provincie legt voor (brom-)fietsers een veilige verbinding aan langs de N246, vanaf de Kerkstraat, die aansluit op de fietstunnel onder de weg. Hierdoor kunnen (brom-)fietsers veilig de N203 oversteken. Totdat de fietstunnel gereed is, kunnen fietsers oversteken bij station Wormerveer of bij de Industrieweg-Vaartdijk.

Meer informatie

Met vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, 0800- 0200600 (gratis) of een e-mail sturen naar infoN203@noord-holland.nl. Actuele informatie over de herinrichting van de N203 Wormerveer is te vinden via www.infoN203.nl.

Tussen Castricum en Wormerveer (gemeente Zaanstad) verbetert de provincie de inrichting van delen van de Provincialeweg N203 om de weg veiliger te maken en de doorstroming te verbeteren. De herinrichting van de N203 Wormerveer is een samenwerking van provincie Noord-Holland, Stadsregio Amsterdam en gemeente Zaanstad.

BACK