WINNAAR APK-ACTIE HAALT WAARDEBON OP BIJ BOSCH CAR SERVICE AUTOTOP IN WORMERVEER

Blije gezichten bij Bosch Car Service AUTOTOP in Wormerveer. De familie Glas kreeg er een waardebon van € 10.000,- overhandigd. Daarmee mogen zij bij Bosch Car Service AUTOTOP een auto uitzoeken. Deze hadden zij gewonnen met de grote APK-actie van Bosch Car Service. Wie in 2015 zijn APK laat uitvoeren bij Bosch Car Service, maakt kans een auto te winnen.

De familie Glas is zeer tevreden met de prijs : “Toen we hoorden dat we gewonnen hadden, hebben we zo hard staan juichen dat de buren bang waren dat er iets aan de hand was! Onze huidige auto is al 13 jaar oud en is nodig aan vervanging toe.”
Ook Peter van der Top van Bosch Car Service AUTOTOP glundert: “De familie Glas is al negen jaar een trouwe klant. Het is fantastisch dat zij gewonnen hebben!”

Jarenlange trouw beloond
De familie Glas laat al negen jaar hun APK uitvoeren bij Bosch Car Service AUTOTOP uit Wormerveer. “We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en service van Bosch Car Service AUTOTOP.  De APK wordt steeds vlekkeloos uitgevoerd.” De winnaars van de APK-actie van Bosch Car Service mogen voor een bedrag van € 10.000,- hun auto zelf uitkiezen bij het Bosch Car Service autobedrijf waar de APK werd uitgevoerd. Ze hebben de keuze uit een ouder model met meer luxe of een jonger model met minder luxe. De auto wordt geleverd met de bekende Bosch Car Service serviceproducten, zoals Bosch Car Service Pechhulp, Bosch Car Service Autoverzekering en Bosch Car Service Garantie. De familie Glas zal de komende weken samen met Peter en Ronald van der Top op zoek gaan naar hun droomauto.

Goed uitgevoerde APK is belangrijk
Bosch Car Service schenkt in 2015 speciale aandacht aan het belang van een goed uitgevoerde APK. “Onze klanten vertrouwen erop dat hun APK betrouwbaar en vakkundig wordt uitgevoerd. Onze APK-keurmeester ziet er streng op toe dat elke auto aan de vereisten voor verkeersveiligheid, milieu en registratie voldoet. Wij vertrouwen daarbij op de kennis, ervaring en apparatuur van Bosch. De winactie van Bosch Car Service is ook voor ons een ideale gelegenheid om onze expertise op vlak van APK te tonen. En dat een klant van ons als winnaar uit de bus is gekomen, is mooi meegenomen. Ik wens de familie Glas veel rijplezier met hun nieuwe auto,” zegt Peter van der Top van Bosch Car Service AUTOTOP.

De APK-actie* van Bosch Car Service loopt nog tot eind 2015.

Bosch Car Service
Bosch Car Service AUTOTOP maakt deel uit van het Bosch Car Service netwerk, met ongeveer 380 vestigingen het grootste merkonafhankelijke autoserviceconcept in Nederland voor de particuliere en zakelijke markt. Als aangesloten autobedrijf ontvangt het van Bosch, de  
grootste toeleverancier in de automobielindustrie, ondersteuning op het gebied van techniek, marketing en kwaliteitsbeheer. “Daardoor zijn wij in staat kwalitatief fullservice auto-onderhoud te verlenen aan alle merken auto’s, tegen een betaalbaar tarief”, zegt Peter van der Top van Bosch Car Service AUTOTOP

* Volledig wedstrijdreglement 

BACK