ZWAAN IN HET RIJKSMUSEUM!

Een bekende naam op ons bedrijventerrein is Zwaan. Zwaan Printmedia is sinds 1988 gevestigd op het Molletjesveer. Deze kwaliteitsdrukkerij richt zich met name op bijzonder drukwerk (specialties), verpakkingsdrukwerk maar ook huisstijl- en communicatiedrukwerk. Bijzondere producties zijn bijvoorbeeld een boekje gedrukt op “papier” dat nat kan worden en verpakt is in een soepzak met water of een boek gedrukt in meer dan 30 drukkleuren.

Recent heeft Zwaan een prachtig boek voor het Rijksmuseum gedrukt. Het boek is voor de huidige expositie over Breitner in het Rijksmuseum. Voor dit boek heeft de ontwerper speciaal papier laten maken wat erg dun is, maar voor Zwaan was het uiteraard geen probleem om ook hier het maximum uit te halen. Het boek is op Japanse wijze gebonden, wat geheel in het thema van de expositie past: ‘Meisje in Kimono’.

Maar niet alleen op papier is Zwaan trendsettend. Een geheel andere tak van sport is het maken van custom-made webportals voor klanten, waarmee klanten hun bestellingen online kunnen doen.

BACK